• Çağrı Merkezi:
  • Eposta Adresimiz:
    info@candir.bel.tr
ÇANDIR PANCAR BÖLGE BİNASI VE TARIM MARKETİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çandır İlçe merkezine, Kayseri Şeker Fabrikası ve Kayseri Pancar Kooperatifi tarafından yapılan; Çandır Pancar Bölge Binası, Tarım Marketi ve deposunun açılışını, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ve Çandır Belediye Başkanı Mustafa Ertan Örgün gerçekleştirdi.

Burada açıklamalarda bulunan Çandır Belediye Başkanı Mustafa Ertan Örgün: “Bu tesislerin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen başta Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hüseyin Akay beye yönetimindeki yöneticilerimize,bölge müdürlerimize ve bütün çalışanlarına şahsım, Belediye meclis üyelerimiz ve bütün ilçe halkımız adına teşekkür ediyor, şükran ve saygılarımı sunuyorum.

Allah, bu tesisleri bütün çiftçilerimize ve halkımıza hayırlı ve uğurlu eylesin inşallah.
Saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” dedi.